Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@03:52:20 GMT

چگونه گوگل پلی را مدیریت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۴۲۵۳

چگونه گوگل پلی را مدیریت کنیم؟

اقتصادآنلاین - پرهام کریمی؛ گوگل پلی دارای چند تنظیمات و پیکربندی است که می‌تواند به شما در مدیریت بهتر دانلودها، انتخا‌ب‌ها، خریدها و حتی دستگاه‌های خود کمک کند. در این پست، ما ۵ نکته و ترفند برای فروشگاه گوگل پلی را با شما به اشتراک می‌گذاریم که احتمالاً (هنوز) از آنها اطلاعی ندارید. در برنامه Android Play Store یا نسخه وب، چند چیز وجود دارد که ممکن است در اینجا بیابید که مدیریت دانلود برنامه شما را بسیار آسان تر می کند: 

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  از رمز عبور برای محدود کردن خرید استفاده کنید دوست ندارید خریدهای غافلگیرکننده را در حساب خود پیدا کنید؟ مانند محصولات اپل، می‌توانید از رمز عبور برای محدود کردن خریدهای انجام شده در دستگاه اندرویدی خود استفاده کنید. اگر افراد دیگری نیز از دستگاه شما استفاده می‌کنند، این کار بسیار مفید است. برای محدود کردن خرید با رمز عبور: برنامه Play Store > تنظیمات را باز کنید. روی رمز عبور ضربه بزنید. رمز عبور گوگل خود را وارد کنید سپس روی OK ضربه بزنید.

۲. محتوای برنامه‌ها را فیلتر کنید محتوای برنامه در گوگل پلی از نظر بلوغ رتبه بندی می شود. برخی از عواملی که تعیین می‌کنند یک برنامه در چه سطحی از بلوغ قرار دارد، شامل وجود عناصر قمار، خشن یا طنز خام در میان سایر موارد است. با فیلتر کردن برنامه هایی که ظاهر می شوند، تا حدی کنترل دارید: به برنامه Play Store > Settings بروید. روی Content Filtering ضربه بزنید. با توجه به انتخاب خود، سن را علامت بزنید یا بردارید. سپس روی OK ضربه بزنید. 

۳. کارت هدیه و کد تبلیغاتی خود را بازخرید کنید اگر نمی‌خواهید کارت‌های اعتباری خود را به حساب گوگل خود پیوند دهید، می‌توانید یک کارت هدیه گوگل بخرید و از آن به عنوان اعتبار فروشگاه Play استفاده کنید. در اینجا نحوه بازخرید کد یا کارت های هدیه آورده شده است: برنامه Play Store را باز کنید. در سمت چپ صفحه به سمت راست بکشید. روی Redeem ضربه بزنید. کد خود را وارد کرده و روی REDEEM ضربه بزنید.

۴. نمایش تمام سفارشات برنامه شما از تمام سفارش‌های برنامه یا خریدهای درون‌برنامه‌ای که با حساب Google خود خریداری کرده‌اید، مطلع باشید. شما به راحتی می توانید تمام سفارشات خود را در فروشگاه اینترنتی Play جستجو کنید. به فروشگاه پلی وب مراجعه کنید. روی نماد چرخ دنده > سفارشات من کلیک کنید.

 ۵. برنامه را به لیست علاقه مندی ها اضافه کنید آیا می دانید که می توانید برنامه ها را به لیست علاقه مندی ها اضافه کنید؟ این به شما کمک می کند برنامه هایی را که ممکن است بخواهید روزی بخرید (اما نه اکنون) پیگیری کنید. اگر می خواهید لیست علاقه مندی های خود را ایجاد کنید، این کار را از این طریق انجام دهید. برنامه ای را که علاقه مند به دریافت آن هستید پیدا کنید. روی بنر + در بالا ضربه بزنید تا برنامه در لیست علاقه مندی های شما قرار گیرد.

اخبار مرتبط ۲۳:۵۷:۰۵ تنظیمات زبان هر اپلیکیشن به صورت جداگانه در اندروید ۱۳ ۱۷:۲۲:۱۱ دسترسی‌های گوگل به تلفن همراه شما +فیلم ۰۹:۴۵:۳۳ خودروی پارک شده را با گوگل مپ پیدا کنید ۱۱:۵۰:۱۶ آسیب های اساسی طرح صیانت به حوزه فناوری ۰۸:۵۲:۵۹ چگونه با گوگل به مریخ برویم؟ ۱۴:۰۴:۲۸ تولید زیرنویس ویدیوها به اینستاگرام اضافه شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو فضای مجازی فناوری گوگل گوگل پلی دانلود گوگل پلی استور فروشگاه گوگل پلی ضربه بزنید برنامه ها رمز عبور گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • تیتر بزنید که مقصر این باخت محمد ربیعی است!
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی